خبرخبر فوریویژهویژه سطح دو

آغاز رایزنی های ملی برای ارتقای زیرساخت های البرز

استاندار البرز با اشاره به مشکلات متعدد این استان پرجمعیت در بخش های مختلف گفت: رایزنی های ملی برای ارتقای زیر ساخت های البرز از جمله در بخش های درمان ، راه و آموزشی آغاز شده است.

به گزارش مشق صلح، مجتبی عبداللهی در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان البرز افزود: زیرساخت های استان متناسب با رشد فزاینده جمعیت آن نیست از این رو درصدد اتخاذ تدابیر ویژه ای در این زمینه هستیم.

وی ادامه داد: در دیدار با رییس جمهوری در تعاقب آن طی مکاتبه ای به تشریح شرایط استان البرز پرداخته و برای تقویت سرانه ها در حوزه های مختلف درخواست هایی را مطرح کردیم.

عبداللهی گفت: باید برای محرومیت زدایی از مناطق کمتر برخوردار استان و ایجاد زیرساخت هایی همچون راه، آموزشی و درمانی برنامه ریزی کنیم و اعتبارات موجود و تخصیص یافته را بدرستی مدیریت کنیم.

وی افزود: در این زمینه دستگاه های خدماتی مسئولیت سنگین تری را به عهده دارند چرا که باید رایزنی های ملی را با اهتمام ویژه ای دنبال کنند تا در آینده با کمبودی مواجه نشویم.

استاندار البرز گفت: در خصوص تامین انرژی استان با وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور دیدار و گفت و گو داشته ام و نظر این وزارتخانه را به موضوعات استان معطوف کرده ام.

وی افزود: از سوی دیگر نیز باید کشاورزی استان را به سمت کشت مکانیزه و گلخانه ای سوق دهیم چراکه از این طریق بتوانیم صرفه جویی در مصرف آب و بیشترین بهره وری را از امکانات موجود داشته باشیم.

عبداللهی گفت: همچنین در حاشیه حضور وزیر بهداشت در استان در خصوص ایجاد یک بیمارستان یک هزار تختی در البرز پیشنهاد دادیم و پیگیر تحقق آن هستیم.

وی با اشاره به اینکه البرز مکلف است سالی ۳۰ هزار مسکن ملی را ایجاد کند، افزود: در این زمینه درصدد هستیم به صورت هدفمند عمل کنیم و با اطلاع رسانی عمومی، ساکنان مناطق حاشیه نشین و بافت های فرسوده استان و ساکنان البرزی فاقد مسکن را برای ثبت نام در این طرح تشویق کنیم.

استاندار البرز گفت: در هر صورت باید در خصوص نیاز مردم به مسکن و ساماندهی بافت های فرسوده و مناطق حاشیه نشین استان تدبیری اتخاذ کنیم که اجرای درست این طرح می تواند تاثیر بسزایی داشته باشد.

استان البرز با جمعیتی بیش از سه میلیون نفر دارای هفت سهرستان است.

نمایش بیشتر

دیگر خبرها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا