کارگاه آموزشی و مهارتی سخنوری و روایتگری پیامآوران ایثار با محوریت جهاد تبیین در استان البرز برگزار شد
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در آیین افتتاحیه کارگاه آموزشی و مهارتی سخنوری و روایتگری پیامآوران ایثار، توانمندسازی روایان دفاع مقدس را یک اصل مهم و از اولویتهای بنیاد دانست و گفت: مجموعه بنیاد اگر بخواهد بخشی از فعالیتهای فرهنگی خود را بهصورت اثرگذار تبلیغ کند و روی آن سرمایهگذاری کند باید بر روی ایثارگرانی که در عرصه روایتگری تلاش میکنند سرمایه گزاری کند.
به گزارش مشق صلح از ایثار، کارگاه آموزشی و مهارتی سخنوری و روایتگری پیامآوران ایثار با محوریت جهاد تبیین با موضوع مهارت سوژه یابی در روایتگری و تربیت نوجوان تراز انقلاب، با حضور اساتید توانمند در قالب دو کلاس آموزشی با شرکت 36 راوی دوران دفاع مقدس در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز برگزار شد.
سلیمان رستمیان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران در آئین افتتاحیه این کارگاه آموزشی با گرامی داشت یاد و خاطر شهدا و ایثارگران و تسلیت ایام فاطمیه، فعالیت در عرصه روایتگری آموزههای دوران دفاع مقدس را کاری ارزشمند برشمرد و گفت: اقدامی که شما امروز انجام میدهید در ادامه همان اندیشه و تفکری است که در دوران دفاع مقدس داشتید و این بسیار ارزشمند است، ایثارگران عزیزی که با اعتقادات و باورهای خود در دوران هشت سال دفاع مقدس حضور یافتند و از بهترین هستی خود گذشتند و امروز هم در ادامه همان جهاد تلاش میکنند.
توانمندسازی روایان دفاع مقدس یک اصل مهم و از اولویتهای بنیاد است
وی توانمندسازی روایان دفاع مقدس را یک اصل مهم و از اولویتهای بنیاد دانست و افزود: مجموعه بنیاد اگر بخواهد بخشی از فعالیتهای فرهنگی خود را بهصورت اثرگذار تبلیغ کند و روی آن سرمایهگذاری کند باید بر روی ایثارگرانی که در عرصه روایتگری تلاش میکنند سرمایه گزاری کند، عزیزانی که با کوشش و حضور خودشان در محافل و مکانهای علمی و دانشگاهی برای انتقال فرهنگ جهاد و افتخارت و حماسههای دفاع مقدس تلاش میکنند و این از اولویتهای بنیاد است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به وجود تهاجم فرهنگی در کشور اشاره و تصریح کرد: در چند سال اخیر در عرصه روایتگری ایثارگرانی آموزش دیدند و کارهای تأثیرگذاری را هم انجام دادهاند، اما امروز کشور با تهاجم فرهنگی گستردهای مواجه است و در این برهه حساس رسالت ایثارگران بهعنوان راوی سختتر از گذشته است که تحقق این مهم نیازمند یک باور قوی و آموزشهای لازم است.
رستمیان افزود: جوانان امروز باوجود پمپاژهای اطلاعاتی که از طرق مختلف به ذهن آنان مخابره میشود دارای الگو و تفکر خاصی هستند که این کار شمارا سختتر میکند، اصل جهاد تبیین که مقام معظم رهبری مدظلهالعالی به آن اشاره داشتند اینجا نمایان است.
وی افزود: تهاجم فرهنگی در جهت تخریب انقلاب اسلامی از ابتدا بوده و تا به امروز هم ادامه داشته و دارد، در پشت همه این تهاجمها حکومتهایی هستند که فقط به دنبال منافع خود تفکرات فرهنگی جامعه هستند و تحقق اهدافشان هزینههای گزافی کردهاند.
دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان البرز تأکید کرد: ایثارگران در هشت سال دفاع مقدس نشان دادند که هیچ غیرممکنی برای آنان وجود ندارد و امروز این باور و عقیده در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأثیرات شگرفی خواهد داشت.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با مروری بر حوادث و اتفاقات اخیر در جامعه اظهار داشت: متأسفانه بعضی از جوانان و نوجوانان تحت تأثیر تفکرات یک عده عافیتطلب و تحت تأثیر یک جو مسموم دست به یکسری کارهای میزنند که دور از انسانیت است.
دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان البرز در پایان بابیان اینکه کسانی که در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فعالیت میکنند حیاتی جاودانه در انتظارشان است، گفت: برای رسیدن به اهداف باید سختیها را تحملکنیم، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در شرایط کنونی باوجود هجمههای فرهنگی که از سوی غرب و استکبار جهانی وجود دارد کاری سخت و دشواری است، مطمئناً کسانی که در این عرصه فعالیت میکنند در نزد خداوند از جایگاه ویژهای برخوردارند، امیدوارم با همت و تلاش ایثارگران عزیز بتوانیم به اهداف خود دست پیدا کنیم.
گفتنی است در پایان این مراسم از کتاب اولدوز رونمایی شد. «کتاب الدوز» مجموعه داستان های کوتاه از زندگی نویسنده کتاب «نسرین ژولایی» از دانش آموزان انقلابی و امدادگران دوران دفاع مقدس است که خاطرات این فعالیت ها را به شکل داستان های کوتاه به رشته تحریر کشیده است، این کتاب 13 داستان کوتاه را بیان می کند که هر کدام عنوانی را به خود اختصاص داده است.